search

Multidiag PRO+

600,00 lei
Nicio taxa 1

Interfata diagnoza universala multimarca autoturisme si camioane in limba Romana,conectare prin usb sau bluetooth

Cantitate

Tester Multidiag 2021.11 programul este in limba romana cu conectare pe toate marcile de autoturisme si camioane pana in anul 2021 inclusiv, identifica codul VIN, citeste si sterge codurile de eroare care pot fi salvate sau printate direct, conexiunea intre laptop si masina se poate face prin cablu USB sau bluetooth, este ideal pentru statie ITP, totodata aceasta are si o carcasa mai robusta fiind mult mai rezistenta decat varianta anterioara.

Aceasta este varianta cu O SINGURA PLACA si Firmware 4601, diferenta fata de versiunea mai ieftina cu 2 placi este ca comunica mai bine pe unele modele de autoturisme aparute dupa anul 2016.


Interfata vine cu soft  2021.11 cu  activare directa de pe DVD si instalari nelimitate,se poate instala pe cate calculatoare doriti – activare directa a softului fara timp de asteptare.


Modelul de tester Multidiag PRO+ se foloseste impreuna cu un calculator , laptop sau tableta cu Windows (XP, Vista, 7, 8, 10, 11) 32/64 biti si te ajuta sa faci o diagnoza precisa la majoritatea modelelor de masini produse. ( NU functioneza pe Android si iOS ).


Functii:
- Citeste si sterge codurile de eroare de pe toate sistemele masinii
- Afiseaza informatii in timp real si le si poate salva
- Activare de componente
- Codeaza ECU, ajusteaza parametrii, configureaza componente( intializeaza noi componente, regenereaza filtre de particule, codeaza injectoare la motoare diesel, TPMS, etc)
- Are un sistem de scanare inteligent care printr-un singur click scaneaza toata masina.
- Reseteaza intervalele de service
- La modelele noi de la VAG si BMW poate indeparta pistoanele de frana in momentul schimbarii placutelor
- La Mercedes dezactiveaza SBC-ul pentru acelasi motiv ca la VAG
 

Pachetul include:


-1x DVD  soft Eclipse 2021.11 – Cars & Trucks in romana / Software pe Stick USB pentru laptopurile fara DVD-ROM. Contine un stick USB de 32 GB Kingston tip USB 3.2

-1x tester diagnoza USB si bluetooth

-1x cutie carton

Acest produs este aftermarket,varianta originala o gasiti doar la producator!

-1x instructiuni de instalare atat scrise cat si video

 

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.